- Smultron




Jag kunde inte riktigt bestämma mig för vilken bild jag skulle använda så det fick bli båda.
Denna helgen har jag spenderat nästan 2/3 av min tid i torslanda. Fredagen hos Emelie medfina människor och sånt. Lördagen först med finbesök från stockholm och sedan hem till födelsedagsbarnet lina, åsa kom och vi tryckte i oss godis och kakor tills vi fick ont i magen och sen somnade jag på bussen på väg hem för att sedan somna i soffan när jag kom hem. Sen ringde min mobil vid tre och jag fick nästan hjärtattack och flyttade in och la mig och sov i min säng istället.
Idag har jag bara legat hemma och tittat på graven, en gammal tv-serie som gick på ettan för några år sedan. Jag har ca hälften kvar så det sparar jag nog till nästa söndag!

Peace

- Aranäs open 09

De senaste dagarna har jag hunnit med släktkalas, börjat skolan, varit med fina människor, suttit i actionpark och tittat på skejtande halmstabo och ja. Det var nog det. Jo, jag har börjat träna igen. två dagar senare och jag har fortfarande träningsverk, haha det känns som om det var en dum idé att ta sommarlov från träningen med. Idag fyller Amanda år och på lördag fyller Lina år, grattis!♥ Amanda, vi saknar dig i skolan!
Fotografisk bild A har börjar med, multimedia börjar imorgon och mina i-val börjar nästa torsdag. Min estitiska verksamhet börjar inte förens på höstterminen(p3) så jag slipper en lektion till p1 och p2. Usch, det är jobbigt med alla som springer runt och är virriga i skolan. Vi har flyttat från muknebäck till skånegatan iår. Alla är förvirrade men ettorna är nog värst. Dom verkar så nervösa och sitter bara och tittar eller går runt i stora högar och låsads att dom hittar. Haha, ja det blir nog bra i längden. Imorgon verkar det som om det bär av till öjersjö igen, en tom lägenhet och födelsedagsfirande denhär gången. Sist vi var där fanns det iallafall soffor kvar men nu har dom flyttat ut dom med. Haha, det blir att ta med filtar och sitta på golvet på balkongen!
Nej, nu ska jag ta bort mitt smink och krypa ner i sängen.

Peace


Bild från aranäs open 09

- Spraymålning



sånahär grejer var sprayade över hela calella av någon anledning.

- CD+vatten



Jag har börjat testa att fota i RAW iställer för jpeg och jag gillar det! Färgerna blir så himla mycket finare. Synd bara att de tar så stor plats.

Peace♥

- Student 09


Min kära syster tog ju studenten samma dag som jag åkte till spanien. Såhär lång tid tar det att leta rätt på bildena när det är mamma som lägger in som och datorn går sönder hela tiden!





Släkt och sånt var ju såklart på plats med stora leenden.
Alla bilder är oredigerade.
Min systers student 29 Maj-09

- ?

Ny header och bakgrund.

Bra/dåligt?

-


Mhm, jag har fastnat på bild igen. Ganska onitressant och har inte alls med saken att göra men endå. Ja, klockan ringde 07.45. Samtalstid med min ortoped på frölunda specialistsjukhus och dom var tvugna att ta en så tidig tid på mitt sommarlov, lagom kul. Iallafall så pratade vi en stund och senare kom vi fram till att operation nog var den bästa utvägen. Det tog dom bara nästan 9 månader att fatta det.
Jag tog mig även ner till heidhallen(rättare sagt mamma körde mig) för att kolla lite saker, prata med glenn och hälsa på dom nya tränarna. Nästa veckan kommer L-O tillbaka så då kör jag igång med mitt program igen. Skönt efter mitt 'sommarlov', jag har inte tränat ordentligt sedan spanienresan i slutet av maj/början på juni!


Peace

- Segt

Sega uppdateringar, jag vet! Jag har haft fullt upp. Söndagen var fylld med gammla&nya vänner, vin i papp muggar, rixfm festival och lite regn. Det var en fin dag, idag har jag städat mitt rum, slängt massa onödiga saker och tvättat! Skolan börjar ju snart, fy.
Imorgon måste jag gå upp innan åtta, ortopeden ringer mellan 08.00-09.00 så ska vi prata om min nästan 8 månader gamla korsbandsskada som inte vill ge med sig. Dom kanske äntligen fattar att jag vill operera och börja om på nytt, men jag vet inte. Ska även ta mig ner till heidhallen någon dag. Efter allt strul med våran gamla förening (kv ik sport) så har hela (92) laget flyttat till heid en bit bort. Det blir nog bra.

Peace


- Systra mi


Hon kommer att hata denna bilden, men jag älskar den!

Petter på kungstorget igår var grymt. Vi äger alla blattar! Haha, nej men det var kul. Fina människor+musik+snälla randoms som gav oss öl=bra! Sen att dom som åker 50-bussen är dumma i huvudet och ska förstöra allting är ju en annan sak.

- Sixten

Jag gillar inte katter så mycket egentligen, dom är lite läskiga. Men detta är ett riktigt charmtroll!

- Sommarkänslor



Kulturkalaset är i full gång nu. Så jag får se hur mycket jag hinner uppdatera och om jag tar med mig kameran ner till stan någon dag.

- View at Ramberget



- Linda + Fiskebäck

Igårkväll stoppade jag ner kameran i väskan och tog med mig min gammla klasskamrat Linda ner till fickebäck.  Några bilder och massa prat blev det allt, jätteskönt att bara sitta och titta ut över havet!




?




- Abstrakt


- Kokosbollar



hemmagjorda kokosbollar och harry potter blev det igårkväll. Riktigt mysigt!

- Återresa? ja, tack


Calella, spanien

- Hav





- Stockholm at night



RSS 2.0