- Spegelbild med finaste


Bilden kanske inte är så mycket att hurra över, jag ska iallafall till linus ikväll. Imorgon är det 2010. 2010. Det känns lite overkligt faktiskt. Men jag hoppas att ni får en bra nyårsafton!


- Marissa burns trey + bokeh



- Twinkle



Jag hade nästan glömt, jag ville vara spirituell. En gnistrande personlighet, men det kräver att man har gener och anlag.
Och det har inte jag
Och det tar hundratals år att dölja felen.

kent♥


- ?



Brinn hjärta brinn, du vet du kan förändra allting.

- Kompaktkameran


Prövat nya kameran lite, den tar faktiskt helt okej bilder. Har börjat läsa till svenskan med, att hitta en skandinavisk bok från 2000-talet som intresserade mig var inte det lättaste.

- Katten Måns


Jag har varit lite upptagen.
Igår var jag inne i stan med Linus och köpte en primer och lite grejer till håret och så. Sen var vi på bio på eftermiddagen och sen kom mamma och hämtade oss utanför storan. Idag bakade jag bröd (!!!) på morgonen och så har jag köpt mig en ny kompis, som ni kna titta på HÄR.

- Julafton


Ny skjorta och nyfärgat hår var ett måste

Farmor och Kenneth var glada, julklappsutdelningen är nästan höjdpunkten på hela kvällen, och kalle såklart.

Tomten hälsade på, men försvann till grannen lika fort.

Vi åt hur mycket mat som helst, julbord och risalamalta är ett måste. Sen åkte ner väl ner lite godis med. Julklappsleken stod med på listan, jag kammade hem en lykta som mamma fick. Det var min julafton.

- Lumière




- Snö



- Första snön




Vaknade upp till ett snöigt Göteborg♥
Helt underbart! Jag har bara väntat. Mina älsklingar pete dorethy och christopher drew förgyller min morgon lite extra. Speciellt c.drew som har släppt nya låtar!

pete dorethy♥
christopher drew♥

- Dator ur fokus





- I'm really a monster



kom hem igår, slängde mig direkt i sängen under mitt varma täcke, sen kletade jag färg i ansiktet och fotade. åh, hem ljuva hem ♥

- Frost


Så såg det ut för lite mer än ett år sedan. Nu är det plusgrader och har snöat två gånger, det försvann lika fort som det kom.

- Stackars mig, faktiskt


tre akutmottagningar. tre boldprover. nästan 13 timmar väntetid. ortopeder. sjuksköterskor. mobilspel. mamma. överansträngning i ledbandet på det opererade knät. värktabletter. kanske inflammation.
ja, det var istortsett min helg. ska tillbaka till mölndal för att träffa ortopeden på tisdag och ta mera prover om jag inte ska tillbaka till min ortoped ulf, på frölunda istället.

- Sån jävla smärta


klippte luggen igen, kortare än innan. spenderade större delen av dagen på akuten. efter ett antal timmar kunde dom konstatera att jag har lite feber, och inte kunde dom ge mig nån smärtlindring. stundvis kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, så ont gjorde det. puss på mamma som följde med och jagade läkare. puss på syster för att man kan väcka henne halv fem på morgonen utan att hon blir sur. dom är ganska bra när dom vill.

- Som det strålar från mitt hjärta


Jag hade så ont inatt, jag ville nästan att benet skulle trilla av.
Sophie var här på middag igår, sen tittade jag på idol-finalen med min syster och hennes vänner.

- Hello-kitty soldier?


- Ny design


Äntligen!
mina fingrar börjar vakna till liv igen. Jag har suttit ett par timmar nu och gjort om nästan allt vad som gäller designen. Usch, inlägg som hoppat fel, delat upp alla inlägg i kategorier, gjort header, letat typsnitt och ja you name it. Jag är iallafall äntligen nöjd.


- Hiding


hit the lights we’ll be all right
tonight our dreams come true

- Höstdag

Många bilder
Mest för att jag är lite seg på att redigera. Lite för att jag inte la upp någon bild igår. Jag har fotografisk bild A nu, så tillbaka till redovisningen.
 bloglovin

- Palm och nostalgi


Billy Talent till Göteborg nästa år?!
Jag fick en liten hjärtattack. Äntligen♥

- Ljuskälla


Redan andra advent. 10 skoldagar kvar och fortfarande ingen snö. En tur till kungsbacka blev det visst också.

- Lussebullar


Husmor har varit i farten igen
I torsdags bakade jag och Lina mer pepparkakor och idag var jag uppe tidigt och bakade lussebullar (som min släkt mitt i flyttan kom hit och åt upp). Jag förstår inte riktigt vad allt kommer ifrån, det kanske är alla värktabletter?

- beslutsångest?


- ?



December är här och frosten stannade kvar ända tills det blev mörkt. Bloggen ser kanske lite konstig ut men jag orkar verkligen inte göra något åt det så det får vara så ett tag.



- Ny design

Jag tänkte faktiskt byta header+bakgrund igen. Men det gick inte riktigt som jag ville, vi är två st på multimedian just nu så vi fick lite tid att göravad vi vill så jag ska se vad jag kan göra åt saken nu!

RSS 2.0