- Allahelgon


Jag och linus var snygga påväg till kyrkogården för att sätta ett ljus på mormors grav och hälsa på morfar i minneslunden.


sedan lockades det hår, det plattades hår, klistrades löshår och sminkades i vårat lilla badrum. Ja, det är väl charmigt det med!

- Och jag svär att jag hörde lastbilar från E4:an


Håkan i all ära, jag tycker att det är bra när man går uppochner för avenyn i hopp om att hitta ett café, hamlar på vasagatan med varsin chailatte i handen för att promenera till järntorget för det var lite hungrigt. En till person anslöt sig, där satt vi i över en timma och tjatade. Blev tillsagda på spårvagnen av sura överklass tanter. Lite fniss och ett hejdå så försvann en. En ganska tyst bussresa hem och där skiljdes vi åt på min hållplats för du bor längre bort från stan än mig.

Höstkvällar i all ära.

- Forest


Åh, min fotolärare ringde till mig i början av veckan och undrade varför jag inte hade lämnat tillbaka kameran. Jag blev väldigt chockad över att han inte var arg -som han brukar vara för minsta lilla grej- utan snällt sa att jag skulle komma tillbaka till skolan och lämna tillbaka den när jag blivit frisk igen. Jag har nog glömt att berätta att en av mina bilder (den däruppe) har blivit uppsatt i entrén i skolan!
Jag var hos Sophie i biskopsgården igårkväll och hjälpte henne med lite multimediagrejer hon hade missat. Sen så missade jag bussen i stan så jag gick från kungsportsplatsen upplängs hela avenyn till berzeliegatan. Duktig Tjej? Idag ska jag försöka städa upp lite i mitt rum -igen- och försöka att få någon att ta en fika med mig i haga eller något!

Peace

- Skillnad? HEHE


Haha, då och då när jag hittar gamla bilder så gillar jag att jämnföra med nu. T.ex. den vänstra bilden är från när jag gick i nian dvs. 2007-2008. Haha, det känns bra att jag inte är kvar i den perioden iallafall!

- Växthuseffekten?


Det är så konstigt att det fortfarande växer bär på träden här även om det knappt känns som att det är plusgrader.

- @ Linus


Snyggingar @ Linus place. Mustach av snöre kommer att bli den nya grejen.

Xisco, tja jag kan väl saga att det var många intressanta bilder på kameran när jag kom hem. X verkade glatt faschinerad måste jag säga.

Linda kom senare, det är lite udda att jag träffar henne oftare på fritiden sen jag började gymnasiet. vi gick i samma klass från typ 6:an-9:an men träffades bara i skolan. Haha, men eh ja man ska väl hålla kontakten med dom gamla klasskompisarna med?
Vi gick ut och traskede runt med nått litet emo (daniel?), ja jag vet inte riktigt. Namn är väl inte min starka sida.
Back to True Blood nu. Min natt har varit kass ska jag säga

- Random


För det första så funderar jag på att slänga in en ny header, igen. Jag har svårt att bestämma mig hur jag vill att designen ska se ut.
För det andra (bilden är lånad från google) så har jag tittat klart på True Blood SOE1 idag och börjat på SEO2. Det är utan tvekan min nya favoritserie. Pappa har tagigt med sig hundarna och åkt ner till kungsbacka så det är lungt och skönt hemma! Nu ska jag titta på ett avsnitt på SEO2 och sedan så måste jag städa badrummet.
Man måste väl göra lite nytta när man endå är hemma?

Peace

- Birds go flying at the speed of sound



Jag har varit hemma hela veckan, fram tills igårkväll hade jag feber och ont i halsen men jag är nog hemma resten av veckan med. Jag är så sjukt trött på skolan, jag behöver andas lite. Detta har resulterat i att jag fortfarande har kvar skolans kamera hemma osm jag inte ens kommer ihåg när jag skulle lämna in längre. Får väl se om jag orkar åka till skolan för att lämna in den elelr om jag tar det efter lovet.
Peace

- Min stad blir aldrig, de gräver upp allting igen


- Min del av stan'



jag har säkert en miljon bilder till (med lite överdrift) men blogg.se bråkar med mig så vi tar det någon annan dag.


- Här är mitt fängelse, förorten tar död på mig


Jag bor i en jävligt ful förort i en vacker stad.


- Skoluppgift + skolans kamera



- Lina + Åsa



- Jag går inte estet-media utan anledning



Jag ritade lite igår, ser man vet det är? ;D
Jag kände faktiskt att jag går estet-media med intiktning bildkommunikation så jag ritar aldrig längre. Det var faktiskt dags nu.

- Höst




jag fick för mig igårkväll att jag ändå skulle åka till den dumma sopstationen och vara med imorse.  Men mitt alarm ringde inte i morse så jag träffade linus lite senare istället. Vi hoppade på 17-bussen mot tuve i stan och hoppade av på någon random hållplats och gick upp i skogen. En ca tre timmars lång promenad senare kom vi äntligen till en busshållplats och upptäckte att vi hade hamlat på bjurslätts torg. Sen åkte vi hem med kalla fötter och nu sitter jag här.

- Glasögon



'En obekväm sanning' var så sjukt lång. Den var fullproppad med bra grejer men efter 1h började jag gäspa och fundera på hur lång filmen egentligen var. Jag och Lina åkte in till stan och tittade efter vantar. Jag hittade halsbandet på bilden och med lite hjälp från Lina så blev det mitt. Sen åkte jag hem och sov lite för att sedan åka tillbaka in till stan för att fota med Linus och Julia på trägårdsföreningen. Nu är jag hemma, jag ska nog sätta pålite thevatten snart. min hals gör ont, fy för kylan!

- Bouteille


- I'll be right beside you dear



Jag skulle ge er världen, ni är dom som håller kvar mig. Det är er jag tänker på sånahär stunder. Tack -igen- för att ni orkar när jag inte gör det.
Det är tur att jag ahr så underbara vänner, det är tur att jag är så nära vän med världensbästatjej!
Det är inte ofta jag säger det, men jag älskar dig. Nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig under mitt stora täcke. förhoppningsvis så är stephenie meyers nya bok bra.


- In action

Linus, kanske inte världens skarpaste bild.
Och Julia, inte heller världens skarpaste bild. Haha, vad hände där?
Sophie ville vara med också, hahahaha :D

- Skoldag

Utanför den nya byggnaden. Tegelstenarna förföljer oss verkligen. såhär såg det ur innan vi flyttade in mot stan, det är en jättedålig bild och bara på idrotorshallen + ''tornet''

Sen är vi snygga tjejer i källarn på rasterna. Sofia står för bilden! Haha, jag ska inte ens säga något om mitt face.
Sen åker jag typ in till stan/till sjukgymnasten/hem och sover.

- Uppfräschning

Titta, ny design och ny header igen. haha ja. Idag försov jag mig 50 minuter till multimedian. duktigt alltså!

- Torn


- L.o.v.e



Lite halvtaskigt nagellack jag vet, men det gör nog inte så mycket! Det har varit en intressant helg. Lite stulna småmynt, förlorade fritidskort, spillt vin, leriga byxor och sanning&konka. En mamma som kom hem från ullared, lite nya kläder och ett flertal försök att städa mitt rum. Ehhhhh, det gick inte så bra med detdär sistnämna. Jag borde verkligen plugga på lite om Gustav Vasa med, men jag orkar verkligen inte.

- Igenväxt fotbollsplan kan man ha till mycket

såhär bra är jag på att göra mina uppgifter alltså. Detta var andra försöket, dessutom så glömde jag kameran hemma så jag får lämna tillbaka den på måndag. 

- Jag spricker snart


Om du bara kunde känna, hur mitt hjärta slår. Jag tror att min bröstkorg snart spricker, så mycket slår det.

RSS 2.0