- Vattendroppar



- Ursäkta cambilden


jag ville bara meddela att stockholmaren är här nu och nån av mina grannar har skaffat trådlöst internet som jag kan använda.
awesome♥

Röda sten del ||


jag älskar bilden. jag tror att linus hatar den. kim kommer hit om ett par timmar. jag måste seriöst börja städa i mitt rum så att stackaren inte får en chock.

Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?




västtrafik har något emot mig. alla bussar är bara jättesena. det brukar ta max 40 min för mig att komma he, från skolan. idag tog det 1,5 timmar :c

- Frost



Kall dag. Finbesök från stockholm på fredag. hjäplte Julia med fotouppgift i nordstan. Tittade på Ingmar Bergman på filmkunskapen. Åkte hem och målade naglarna sådär perfekt lila. lagade mat.
och nu?

- Röda sten del |





- Fortfarande snöstorm ute



Jag var hos sjukgymnasten en snabbis imorse sen åkte jag hem igen. skolan började idag men jag mår inte riktigt bra. började bli yr, må illa och liknakde när jag var på ica. så det var bara att traska hem igen, två timmar (?) senare tittade jag ut och ojoj det snöade. de första två veckorna var jag överlycklig att det snöade så mycket på västkusten. men efter konstant snö i ca två månader räcker det faktiskt.

- Xisco!


Jag kom hem för ca en timma sedan och först nu har jag tinat ordentligt. Det blev inte så många bilder, vi pratade mest och pulsade genom de höga snövallarna. på min grundskola var det snö hela vägen upp till taket på sina ställen. men solen skiner iallafall.
usch, imorgon börjar skolan igen :c


- Ten little soldiers screaming in my soul


Det har nästan slutat snöa ute. jag trodde aldrig att det skulle ta slut. nu ska jag fixa några grejer sen ska jag möte xisco och fota c:

just det, haha rösta på mig!

- Det här är min stad


Något jag verkligen älskar med skansen kronan är att man ser ut över hela centrala Göteborg. Jag gillar denna staden. dom som bor här är så konstiga. senast i tisdags var det någon som sniffade på mig på centralstationen. I fredags var det en gubbe som kom fram till mig och lina för att kolla att hon var verklig och inte en docka.
vart annars hittar man dessa karaktärer?

- Vilken färg har själen?


Idag kommer finaste Linus hit. Min morgon består av finaste bandet och thé.


- 209, 17 Januari 2010



snön fortsätter att falla och göteborg förtsätter vara täckt av is. Jag är lite ur fokus och borde nog ta tillvara på mitt lov lite bättre. imorgon ska jag försöka komma ikapp med lite skolarbete, har bland annat typ en miljon uppgifter att göra till Skiss och ett antal sidor matte att plugga.

- Ett år med Photobooth


36 bilder som samanfattning på vad som har hänt i mitt photobooth bibliotek. Från den äldsta bilden till den nyaste. 95% av bilderna är på mig eller på mig & Lina.

- Himlen ska bli våran död



Jag och Linn trotsade det kalla vintervädret och traskade upp alla 195 trappsteg till skansen kronan där man ser ut över hela stan´. Några filtar, blåbärssoppa, kakor, vindruvor, chaithé och mini baguetter så var det precis som på sommaren. Lite vitare och mycket kallare bara.

- Ny design och ny header!

Jag tröttnade igen och kände att bloggen behövde en uppfräschning.

Vad tycker ni, bra/dåligt?

- Alla hjärtans dag.



klockan har slagigt 01.38 och det är allahjärtansdag.
jag och min syster har camat med min bby från sthlm som kommer hit snart. och ja, hon är så bra att hon förtjänar sitt namn på min arm. och nej, vi är inte tillsammans. hon är min manfriend.

- Tåg och klotter


Jag tog tåget till kode. möttes av dethär på bänken i buss(tåg?)kuren. jag har även kommit fram till att jag har ganska många omedvetna rutiner. kanske ska dela med mig av dom någon annan dag, får se.

- Spring fever

jag vill ha vår. helst nu på en gång.

- Linus




- Rosa snöstorm


jag är så jävla trött, ska göra lite thé och krypa ner under mitt täcke tror jag.

- Blodprov och älvsborgsbron



1. det är bra när mamma kommer och hämtar hos linn och kör hela vägen hem efter film/singstar-kvällar.
2. jag hittade en bild på mig som låg och gömde sig. är det bara jag som tycker att ögonen hat blivit lite konstiga? haha

Blodprov igen. dom fick sticka två gånger :c usch, nålar är inte min grej. linus var snäll och följde med. sen följde jag med(mest visade vägen) till um för att prata lite med nån konstig tant. sen var det stopp med spårvagnarna mellan axel dahlströms torg och hela vägen till opaltorget så det var bara att traska vidare till torget och åka bussen hem.
västtrafik är väl för underbara.

- Studio



Inlägg nr 200. studiobilder på lisa till foto a.

- Sverige, sverige älskade vän



jag ska börja med att säga grattis till min far som fyller 50 idag!♥
sen så ska jag fortsätta med att berätta för er hur glad jag blir av era kommentarer. och så ska jag med berätta att jag fotar mestadels med nikon D40 men lånar ibland en D70 från skolan (lite variation är aldrig fel?) och att jag redigerar mina bilder i photoshop CS3.


bloglovin

- Älskade hatade förort


Finns inget kvar att nämna, bara en stad att bränna.

biskopsgården under snöstrom som inte syns, lina gömmer sig i trappuppgången. älskade hatade förort.

RSS 2.0