- Finaste Julia

Jag och Julia åkte till slottskogen för att göra en fotouppgift med bländare, skärpedjup och sånt. Men vi glömde pappret i skolan så vi slarvade runt och lekte lite istället. Jag tvingade henne att klättra upp i ett träd och efter att hon av någon anledning skulle dra av sig skorna 1,5 meter över maken så blev vi lite seriösare.
Det är sujkt vilken skilnad det är på min Nikon D40x och skolans D70
. D70:n är min tills på fredag(onsdag, 5 Oktober :D) och jag ska se om jag kan utnyttja det på något bra sätt!♥



- Rörelseoskärpa

Jag och Linus var ute och fotade igårkväll. Det var kallt som fan men det var jävligt kul. Båda satt med kamerona på en bänk och fotade bilar med lång slutartid och sjöng falskt. En borttappad och sen hittad ipod blev det med. Nu är det multimedia som gäller.

- ?

Dagarna bara går, snart fyller mamma 50. Det känns som att det var igår jag retade henne för att hon fyllde 40. Då var jag sju år, så mycket har förändrats. Om jag skulle veta vad som skulle komma hade jag nog varit rädd för framtiden. Mitt hjärta sviker mig, mina tankar vandrar åt fel håll igen. Det är snart dags att ta tag i allt igen. Usch, jag borde inte klaga. Tänk på de som äter massa mediciner, svälter eller blir slagna. Det är väl inget som borde jämföras egentligen. Tillbaka till historielektionen med Sveriges suraste tant nu.
Jag saknar dig, jag saknar din röst.

- Kajsaälskling

Du finns i varje andetag. I varje steg. Som himlen bär en evighet. Tiden den står stilla när. Vi rör vid varann. Mitt hjärta brinner. När kärlek vinner.


- Old photo


- Musslor och tång


Jag saknar värmen, havet och sommaren. Det är för kallt, jag fryser om fötterna allt för lätt. Såhär ska det inte vara, jag vill ha värme! Bort med jackan och raggsockarna. Jag vill kunna gå med bara ben utan att frysa. Usch, det är för långt kvar tills nästa sommar.

- Birthday!

Det är ju någon som fyller år idag :D
Först skola sedan bup med Lina. Sen så stressa vi runt i stan i onödan och bestämde oss för att åka till Floda och besöka Lisa iställlet. Vi tryckte i oss lite popcorn, pasta, riskakor och ett helt paket jättenkakor. Haha, men det var värt. Jag fick ett halvt paket oboy från lisa av någon anledning(?). Mor och far gav mig Stephenie Meyers nya bok när jag kom hem på kvällen. Over all en bra dag må jag säga :D


-


- SVT


Ska snart ut på promenad med Linda, vi gick i samma klass i högstadiet med vi började umgås när vi slutade nian. Haha. Ikväll ska jag äta glass som jag var och köpte förut. Imorgon är det skola och sen ska jag till sjukgymnasten om jag inte minns fel. 

- Håkan Hellström

Först och främst börjar vi med fredagen.
Håkan Hellström, adrenalinet pumpade och jag kände peppen. Dedär 20 minutrarna i kö för att komma in på liseberg när vi kunde ha gått rakt igenom var oväsentlia. Vi stog nästan länst bak, men det gjorde inget. Varken jag eller A är tillräckligt långt över marken för att se över alla huvuden så där på den lilla 'kullen' stog vi bra. När 'tro och tvivel' började och man såg alla lysande mobiler, kameror och hörde alla skriv från tonårsflickor med småförälskelser på personer de aldrig kommer att träffa. Dom spelade nästan två timmar. Det var två timmar sång -trots min urdåliga sångröst- och lycka. Sen armbågade jag mig fram lite för att få sittplats på bussen.

Okej, lördagen då. Jag träffade Linus, Lina, Cassandra och -randomdudefrånnorbotten?- Krille. Senare träffade vi på Mr.C och han och Lina försvann iväg så vi bestämde oss för att gå ner till hamnen där vi spenderade större delen av kvällen. Ester-Lee anslöt sig lite senare efter att ha åkt till frihamnen istället för läppstiftet. IQ-nivån kanske inte är så hög i mitt umgänge. Allt som allt så blev det lite old school stuff. Öl/vin och knäckebröd. Ja, vi gick runt och år knäckebröd. Knäckebröd är awsomeeeeee! Men iallafall så skulle vi till langarN sen och min graciösa sida ville visa sig igen. Av någon anledning så skulle jag göra något på spårvagnsspåret och halkade och fick en såkallad 'attack' i knät igen. EHEHeh-eheEHe, mamma kom och hämta mig och nu sitter jag här med en linda runt knät.

Smart_chey!


- Cambilder

jag har multimedia just nu, jag är i stort sett klar med uppgiften så photobooth är min vän! haha, det är håkan hellström ikväll och lillasyster imon :D ja,jag har tråkigt om det inte mäsks. de senaste två dagarna har jag sovit 22 timmar. /careface, jag vet. Jag ska sätta mig någon dag och fixa den tråkiga designen med. Det är lite för grått tycker jag nog. ehhhhh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Haha, så det får nog bli det.
Peace

- Snart!



åh, jag fyller år om 5 dagar. Det känns lite overkligt :D
jag är hemma från skolan idag, har haft migrän sedan jag kom hem vid fyra igår och vanliga värktabletter hjälper bara lite. Så mamma ska köpa nya migräntabletter efter jobbet. Åh, jag (skriver åh lite mycket kanske?)ska egentligen till sjukgymnasten i eftermiddag, men jag får se hur det blir. Nu ska jag iallafall ta mig tillbaka till min säng och titta lite mera på MTV Video Music Awards och läsa lite tror jag.

- Extreme colse-up



Närbilder<3


- Kvarnbyn


gud, lasse<3 säger jag bara. Jag behöver ett visst mattegeni som ändlösa nätter har försökt mig förstå konstigheter. Men när jag behöver hjälp, då är du ute och ser världen.

- Amy & Pete är världsbäst

Amy Winehouse och Babyshambles dånar i högtalarna. Tankarna för mig bort till det som var då. Till fina spanska pojkar, söta vänner och högstadiet. Jag var lycklig, inga promlem alls. Men skulle jag byta det till vad jag har nu? Det tror jag inte, jag trivs alleldes för bra. utan ångesten skulle mitt liv vara nästintill perfekt. Det är det enda som förstör, men samtidigt är mitt huvud den enda jag litar på. Den enda som vet allt. Usch, jag saknar alleldes för många. För många som är ute och reser, ser världen. För många nära mitt hjärta som bor för långt bort. Jag är så tacksam för att det finns svenskar så som lasse, joakim och timo. Utan er hade jag inte varit nöjd. Alla tankar, som är så underbara men samtidigt så ångestframkallande. Jag vill nog avsluta med att säga tack, till alla. Jag älskar er.




- Utflyklt med mor & far

åhgud. jag har traskat runt i skogen, varit i risbohult naturevervat och åkt till kvarnbyn(?) och det har inte gått många timmar på denna dagen. Haha med hurtiga föräldrar så hinner man mycket. Ikväll ska jag nog in till stan en stund, träffa Lina och dricka lite vin. Usch, lite halvkassa bilder blir det för stunden. Jag ska se om jag kan göra något åt det fula, haha.




- Jag saknar det!



Sommaren är över, det är höst och redan för kallt på morgonen när jag nästan springer till bussen. Jag är dålig på att hålla tider. Jag saknar sena sommarkvällar i min vackra stad. Det är då det är som vackrast, på sommar och-vinterkvällar. Sommar kvällar i parker med fina människor, lite vin och alleldes för bra musik från alleldes underbara människor. Jag saknar det redan, sommaren är min favoritårstid. Kulturkalaset för med sig underbar musik och bra människor till staden. Alla turister som går runt med kartor och är förvirrade. Att sitta utanför kronhusbodarna och äta sådana enorma kokosbollar, parker, musik, oändliga dagar i stan, mysiga caféer, haga, vasaparken, slottskogen. Jag skulle kunna hålla på väldigt länge.

Tillbaka till verkligheten så har jag varit på alla lektioner onsdag, torsdag och fredag. Jag lyckades även övertala min idrottslärare om att jag skulle få gå hos sjukgymnasten den tiden så att jag slippet ta det på någon annan lektion. Den som kom på intyg är min vän ska jag säga. halv nio ska jag cykla iväg hemifrån för att träffa Linnéa och kolla på heid-tyresö i kulturhuset. Imorgon kanske jag ska ut i skogen med mamma och pappa. Som ska plocka svamp men jag ska fota hade jag tänkt. Alla dessa kreativa lektioner (grafisk kommunikation, multimedia A, fotografisk bild A och den väldigt udda livskunskapslektionen) har gett mig lite vilja och ork att ta mig i kragen och börja fota lite mer igen.

usch, lite för lång text kanske.

- Overexposed



Väldigt ljus bild ja, jag ♥ ljusa bilder
jag har klippt lugg. men en ej rostig sax denna gången, ganska nöjd. men jag vill inte släppa up resten av håret, då ser det förjävligt ut faktiskt. Tur att det är höst och man kan ma mössa iallafall.
jag funderar även på att göra en mindre header och minska bredden på bloggen.

- Motljus



jag är fortfarande sjuk. Så jag sitter hemma och tittar på film, läser och dricker massa the. Grattis Andrea som fyllde 17 i går(7 September). Jag har äntligen fått en tid, den 19 November blir operationen av. inte långt kvar!

Peace!

- Marissa burns trey


- Cinamonrolls





- Sunflower




- Systrarna


Jag förstår verkligen inte att det fortfarande finns de som tycker att vi är lika. Hon är två år äldra, kortare, blondare och ja. Jag ser inte likheten alls. Ja, det är iallafall min syster Malin som gjorde mig besök när jag stog och posade lite bakom kameran. Vad ska jag säga, jag har feber och ont i halsen men är jettepigg ändå så jag springer runt hemma och tar kort på mig själv eftersom att jag inte kan gå ut. Tja, mamma tvingade mig till skolan en stund eftersom att vi hade skolfoto idag. JAG FICK STÅ UPP<3
Sen att jag fick stå i mitten och fick bevis på att jag verkligen är kortast i klassen var inte lika kul.

Peace

RSS 2.0