- Halsband direktimpoterat från spanien


- Kajsa



Jag har inte så mycket tid för varken kameran eller bloggen som jag önskar att jag hade, jag jobbar/ hjälper till hela helgen igen. (www.hundhotelletikba.se) Sen så ska jag nog inte jobba något i veckan, men jag ska hit på onsdag och då ska jag ha med mig kameran. Vi ska testa en ny grej, sälja bilder på hunarna som är här. Kanske funkar, kanske inte. vem vet.

/carface

:C

Datorn har pajjat och börjar fungera igen. byebye dom bilderna jag hade här och jag ska antagligen jobba ikväll och hela lördag. puss

- Skittles



- Bulldogutställning




Den stationära datorn har pajjat, igen. Så nu får jag använda mammas och pappas laptop igen, där jag öven hittade bilder från en utställning i slutet på maj som jag helt hade glömt bort. Jag är så duktig när det gäller att komma ihåg saker.

- Bubbles


- Linus






Några bilder på Linus, jag har även jobbat förfullt och lyckats bli sjuk på kuppen. Så ikväll blir det bara ligga och slappa på soffan. Jag blev glad när jag hittade en blixt undangömd i ett skåp :) Den ska testas så fort mamma och pappa kommer hem med kameran från husvagnen :)

- finaste

Mhm, lite nytt och fräscht hoppade plötsligt upp i bloggen. Det kändes som att det behövdes.
Här har vi även en bestämd grabb som gillar att kisa lite sådär häftigt med ögonen.

- Näsbacka


- Kungsbacka


Jobbade kvällspasset i fredags och dagspasset i lördags. Ganska mysigt, jag gillar landet och jag gillar hundar så det är en bra kombination för min del. Sen sprang jag runt massa med kameran i näven igår. jag ska bara pilla lite med bilderna så kommer dom upp sen.



Sen känner jag dom jag jobbar hos så hela familjen förutom syrran har varit här. Igår(lördag) grillade pappa och Göran. Jag trode att jag skulle dö så gott var det.

- Växter




uhu, jag börjar bli riktigt dålig på det här. Jag ska jobba hela helgen men jag har kameran med mig så det blir lite bilder endå. Datorn där hemma har pajjat med så jag kan inte ladda upp bilder från den, och alla mina gamla bilder har försvunnit någonstans i datorn. Tur att jag har nästan alla bilder i kopior på min macbook.

- Spanien





Det kommer nog fler bilder någon dag, jag ska bara orka redigera dom lite först :)

- Hemma!

Nej, jag vet inte om jag kan hålla med om att det är ''borta bra men hemma bäst'' längre, så jävla bra har jag haft det. Men det är ändå skönt att vara hemma, ÄVEN OM DET ÄR SKITKALLT I SVERIGE! Jag ska försöka fixa med alla bilder imon, men det beror på om jag ska på picknikfestivalen eller inte. Hahahaha, PUSS PÅ ER!
Nu ska jag gå och lägga mig med mitt spanska godis i sängen, cya!

RSS 2.0