The grass is screaming long



Kan det inte vara blå himmel och skolsken när man tittar ut genom fönstret? Jag är trött på alla nyanser av grått.

Edit: JAG HAR ÖRONINFLAMMATION :C :C :C :C

jag trampar runt i resterna utav vårt liv


De senaste dagarna har jag mest målat naglarna (sisådär 5 ggr på kanske tre dagar-ja, jag har beslutsångest) och ritat på mina handleder.
Ska passa på att säga grattis till min syster som fick besked att hon kom in på skolan hon sökte så i augusti flyttar hon till färgelanda för att bo på internat!

Linda Carlsson




Jag var som sagt och hjälpte min vän från högstadiet att fota hennes klänning för några dagar sedan. Här är mer eller mindre resultatet. Jag är nöjd och hon är nöjd, men det var lite konstigt att fota som någon annan ville. Men jag antar att det är bra träning C:
Förskylningsbacillerna jagar mig tyvärr fortfarande, men imorgon måste jag till skolan för att göra första delen i nationella-engelska b.
ni är sämst på kritik igen.

Nu jävlar!


Jag blev visst inte riktigt nöjd förra gången ändå. Så ja, nu har jag lite snabbt börjat om från början igen. Tjejen på bilden gick i min klass hela högstadiet (jag var och hjälpte henne att ta lite bilder igår). Det kanske ser lite konstigt ut änsålänge men det får vara så tills jag listat ut detdär sista.

Livet är människans bästa tid.



Just nu krävs det ett stort frågetecken till rubriken. Sen i torsdags har jag legat hemma febersvettig, förskyld och nu börjar det göra ont i örat som grädden på moset.
Min kropp verkar vara i en evig kamp.

We live on fascination


Idag trillade det in en ny kategori; Inspiration
bilderna är härifrån.

kinda' (not) awesome


Halsont, har varit vaken sen 03.30.
Men idag ska jag fan traska till skolan, måste redovisa några uppgifter i Fotografisk bild A men jag har fortfarande inte bestämmt vilka bilder jag vill ha med, bra Emma!

Det bankade i mitt bröst men du sa vi kommer vinna allt.



impulsåkte till mölndal med lina i fredags. vi åt bröd och åkte sedan tillbaka.
stenkullen hos ester-lee med linus igår. öl-godis-kortspel-nostalgimusik-påskmust bestod det av. sen stirrade en kille på mig hela tågresan till göteborg. väntade på bussen 20 min i brunnsparken och däckade sedan i sängen.
jag blir utmattad av ingenting.

Nya tapeter!



Nu när vi snart firar ett år så tänkte jag att det var dags för en rejäl makeover! Det har tittat in ganska många nya ansikten så jag får väl ta och presentera mig.

Ja, det är alltså jag som är Emma. Jag ser oftst ut sådär (titta upp lite grann), jag är änsålänge 17 men bara i 204 dagar till. Jag går Estet-Media på Munkebäcksgymnasiet i Göteborg, jag bor i en sketen förort en kvart från stan. Jag dricker alleldes för mycket kaffe och spenderar alleldes för många timmar av mitt liv att irra runt i stan men kameran i handen. Tv-serier, filmer och photoshop är mest vad resten av tiden går åt till. Jag antar att jag är dendär tjejen med töjningar i öronen och svart eyeliner, men jag vet inte riktigt. FÖRVIRRAD, den bästa beskrivningen på mig. Haha, jag har nästan aldrig koll på nånting. OKEJ, nu ska jag inte plåga er med.

Inspiration











Lite inspiration behövs. vet knappt vart jag ska ta vägen längre. ni får gärna ge mig lite tips på vad man kan fota så är ni söta.
alla bilder är härifrån

Herr Nilsson


En charmig jäkel, men inte speciellt samarbetsvillig.

Ur en klar himmel faller bomben ner


Har alltid sett oss som Ansgar & Evelyne

ibland måste man bjuda på sig själv lite (?)





Mycket fina bilder! Haha, jag var i näset med Linus och fotade igår, sen drog vi till Emelie + fler i slottskogen en stund för att sedan dra vidare till biskopsgården hem till leffe där dom andra väntade. Asnice dag, nu ska jag hoppa in i duschen!

Sluta dröm om det ljuva livet, (vi kommer aldrig va med om det)



Tråkig regnig dag, jag drog med mig Linus till partille där det var lika tråkigt som här. vi åkte till fiskekyrkan, matade fåglar med skaldjur och fick åka bil hem. mitt liv är mycket händelserikt just nu.

pillar lite med kodmallar och sånt. ingen större skillnad,

Kom så glömmer vi döden, han röker i vår säng


But in my mind i’m having a pretty time with you


här borde det stå något vettigt egentligen



dör lite

vue d'un château en l'air



Mammas blommor verkar ha slått ut, det gick över en natt.
Påskharen tittade förbi imorse och det gömde sig en liten kyckling i en krukväxt.

-slår hål på en orättvis värld



Det var en jäkla huvudvärk som inte ger sig. gud, jag solade solarium med Julia igår. Det var en upplevelse(?) haha

RSS 2.0