- Kaffe, Sophie & Lina





träffade sophie och lina idag.
fikade, jag råkade fastna på bild för en gångs skull tack vare sophie. sen åkte vi hem till sophie i biskopsgården för att dricka lite mera kaffe. snöstorm är det med, på den korta biten från busshållplatsen och hem blev min svarta jacka vit.



- Myskväll






Myskväll hos Linn, åt så subway för första gången sen i somras, åt solrosfrön tills jag fick ont i magen, tittade på 1408 (som inte alls var så bra som alla säger att den är), linus är pimp. fast han såg lite ut som en polsk hora, men vi tycker om honom ändå c:

- Lights will guide you home


jag har hittat nya favotiter! ♥
Great Big Planes, We Should Whisper! & Stephen Jerzak. Låter ungefär som Nevershoutnever! och jag älskar det!

den som kom på Myspace är världsbäst.

- Blixt + lång slutartid



stress. jag förstår verkligen inte varför det existerar. jag längtar efter helg och stressfritt.

- Tricotage


usch. ingen skola idag heller.
ångest.

- Hardened Heart




In the cold streets at night. There is a war going on. Everything happens fast. And a knife is at your throat. But I never ask for help. Because I know there's none to get. One thing I've learned.
Never never never give up


- PACMAN


jag gillar att måla på mina handleder med en fineliner som försvinner för fort så att man får fylla i det varje dag.

- Bokeh ♥




- Söder


fönster på södermalm i stockholm. dit vill jag. helst nu direkt. jag förtjänar lite applåder med. var i skolan från 8.10-16.40. var på graf.
jag slutar inte förvånas över mig själv.

- Possibility


åh, det lutar åt att jag tar tåget till stockholm vecka 7 och bor med kim ett par dagar. att komma bort, det ska nog reda ut lite trassel i mitt huvud.
jag var hos min ortoped en snabbis idag. jag kan säga att allt verkade bra och att läkarstudenterna förföljer mig.

- Eyes are swolen


jag vet inte längre. det är kaos i mitt huvud. var med linn igår. vi byggde koja, skratta så vi grät, åkte snurrstol och tittade på film. så hilma fin är hon.
varför känns det som att ni är hur långt bota som helst när ni finns precis här?

- Des lignes droites


- Finaste


Linus. äckligt fin är han. usch, jag tror att jag ska hoppa av grafisk kommunikation.

- Chien bien-aimé


redovisning på tre uppgifter på foton idag. när man väl har vant sig vid hans humörsvängningar ska han på nån kurs eller nått så vi ska ha vikarie till 22 mars. lite halvkul, men vi ska till studion med den nya killen iallafall.
det blir nog bra.
jag kanske ska hoppa av grafisk kommunikation med, dom ska ha möte om mig på måndag (haha?)

- Panorering



jag har gjort klart alla fotouppgifter! tre fotouppgifter och nästan 20 bilder senare. jag kan bara säga, kort skärpedjup i mitt hjärta.
1. panorering, jag tror att jag ska använda den. beslutsångeeest.
2. ett starkt fokus
Om någon känner att det intresserar er bara, haha c:

- Check one, check two


det är för kallt ute och jag är opepp på att åka till skolan.

- Kyla



jag var med Linus en stund idag. han var lika snygg som vanligt. vi var ute en stund sen gick vi till mig för att dricka varm choklad, äta kakor och eh, ja filma lite.

- Tick tok

skola. ingen lärare, fett ovärt. ska hem till sophie sen istället. allt verkar vara inställt idag. ikväll bär det av mot orust.

- Nya älsklingar


herregud. jag tror att jag är kär. lite obekväma att gå i, men jag ska vänja mig. det bara är så. jag kunde inte stå emot dom

- On the road



Hemma igen. Sket i att skolan började idag, orkar inte alls. jag tror att det bra är en sån dag idag, jag hoppas det iallafall.

- Förra sommaren


sommarbild♥
ingen sovmorgon här inte, grannarna borrar hål i betonggolvet.


- Close-up


sprang runt på avenyn och i vasa med finaste linn igår. bilderna blev inte vad jag hade förväntat mig, de flesta blev helt brusiga och var bara att slänga.


- De har haft många upplevelser trots allt


- Nyårsafton



Nyår. Alla var lika fina som dom alltid är. Det dansades, någora omgångar sanning och konsekvens-den elaka versionen, en väldans massa prat och infirande av det nya året.
Det var en fin kväll, jag ska strax göra nått att äta och titta ut lite på snön. det har snöat igen, jag är riktigt förvånad faktiskt. västkusten kanske inte är känt för en vit vinter. det var några år sedan det var såhär mycket snö så tidigt.
underbart.

RSS 2.0