- Adventsljusstake


- Årligt pepparkaksbak


Min daghar bestått av sprudlande glada barn, hemmagjord pepparkaksdeg och nelikaapelsiner. Imorgon är det första advent och det känns verkligen för första gången på länge.


- Hello seattle, I am a moutanier


- Cambilder


hahaha, titta på bilden längst ner till vänster!
Jag var i stan och fikade med Linus och Lina idag. Jag satt brevid en tant som berättade att det minnsann var översvämning vid skeppsbron 79 och att jag nog inte kommer ihåg det för jag är så ung. haha, jag är född 13 år efter att det hände så jag började fundera på hur gammal hon trodde jag var. Sen blev det chailatte, kanelbulle och mys!

- Värda böcker


Jag fick precis en enorm vill-ha-känsla. 69 kr styck kostar dom på bengans skivaffär på stigbergstorget. Dit ska jag ta mig imorgon eller på fredag. Ensam eller inte så ska jag dit. Jag hade gärna lagt mig i min säng med en kopp thé och en av de böckerna i handen.


- Utvecklingssamtal

18 Maj 09


Dagens Äventyr: utvecklingssamtal i skolan! Jag klarade att hoppa mellan hus-parkering-bil-parkering-hus och tvärtom. Jag håller på att planera mitt jullov lite, det verkar som att jag spenderar nyårsafton hemma hos världensbästalina och åker till Stockholm efter nyår istället!


- Ensam


- Skäll från mamma

herregud, min mamma klagade just på att jag inte lagt upp några bilder på bloggen. Hände det precis? Haha. Vi tog av två bandage igår så jag har bara över själva knät nu. Men det skulle vi lägga om imorse, under yttligare två bandage gömde sig fyra små och ett lite större plåster. så minst 5 hål har jag i benet just nu!



- Cambilder


jag har (äntligen) orkar flytta över lite bilder från min macbook. Haha, jag har snart sett hela Vampire diaries SE01. Den är awesome, lite för lik True Blood men det gör inte så mycket. Jag är inne på tredje dagen efter operation nu och vi har rullat av 2/3 bandage och jag äter 3 olika värk/svullnadsdämpande tabletter. Jag känner mig lite som en drugaddict. Men det är ganska okej ändå, jag känner inte av att det gör ont så mycket.

- Gammla och dåligt redigerade bilder

Nu är jag tillbaka i min egna säng igen. Operationen gick bra, dom tog bort en åttondel på miniskeln och fixade ett nytt korsband. jag ska se om jag hittar någon serie att titta på nu, denna datorn innehåller absolut inga intressanta bilder ocj knappt någon musik.


Istortsett sånnahär bilder finns på mamma och pappas dator. Haha, så sjukt dåligt redigerade alltså.

-

Jag ska strax åka, nu börjar det verkligen kännas att det är nära! Jag skriver något så fort jag kommer hem!


- Snart, väldigt snart


06.45 imorgonbitti bär det av till sjukhuset! Jag har hittar en ny favorit igen, haha. Youtube is awesome säger jag bara!

- Hallon <3

Det är två dagar kvar tills operationen nu, jag är nervöööös! Och jag blev jätte sugen på hallon nu

- Marissa burns trey

Bilder från fairfest i våras. Marissa är ett sjukt bra liveband, jag stog precis vis scenen så det var inte så svårt att få närbilder!♣

- Bird


- Queen of hearts


- Grr grr!


JAG ÄR SJUKT PIGG. Jag har varit hemma och redigerat bilder hela dagen, eller ända tills mamma ringde och det var dags att följa med  på anhörig träff i skolan. Imorgon ska vi jobba hemma på multimedian så jag blrjar dagen 12.05 med engelskaprov. /care där alltså :)


- Under broarna ska jag gömma mig och skrämma barn

Det är väldigt många inlägg från när jag sitter i skolan för tillfället. Vi sitter i källaren och planerar lite närmare på hur vi ska göra när vi ska till studion och fota till projektet om typ 15 minuter. 

- viktig (?) information


just nu sitter jag här, tänker och lyssnar på typ världens finaste låt. Åh, ärligt den tjejen är helt underbar. Jag var i skolan, tvingades att göra en logga till multimedia/foto arbetet till stadsbibloteket i illustrator (:c), ätit massa clementiner, lyckats övertala lina och sophie att följa med mig till stockholm över mellandagarna och nyår, blivit lite för glad och suttit och kollat efter billiga tåg på lektionen = min historialärare blev surare än vanligt, haft engelska, åkt till sjukgymnasten, svarar på typ 1 miljon frågor om mitt knä och funderat på vad det är för konstiga människor som skriver dom där undersökningarna, skrattat, pratat lite mer om vad som händer efter operationen och halvt sprungit mellan bussarna på frölunda, sedan hem (snöblandat regn är inte min grej alltså. Västkusten är bäst, fast bara på sommaren.), tittat på bilder från spanien och saknat det lite extra, sett bilder från handbollen -ja, jag saknar det sjukt mycket men efter skada,bytande av föreningar osv så har jag ingen ork längre. Jag träffade min tränare när jag var påväg hem från skolan och lovade att jag skulle ta mig ner någon dag- nu ska jag lyssna lite mer på Melissa Horn och fixa nya penslar till photoshop.

- Klocka från nästan främmande land

Jag längtar sjukt mycket till jullovet. Det lutar mot att vi åker ner till skåner över jul och att jag åker upp till stockholm på mellandagarna och stannar över nyår. Jag och Linn ska åka upp och se stockholm och sedan så ska jag bo hemma hos Kim på nyår. Vi har knappt träffats sedan jag var uppe hos henne i stockholm. Tillbaka till lektionen nu.
Peace

- FotografeN i slottskogen


Julia Hammarlund har tagigt bilden i slottskogen-göteborg.
En mycket seg söndag, var på IKEA med mamma en snabbis, var nere och tränade och jag har tittat på gamla Astrid Lindgren filmer. Perfekt förberedelse inför den kommande skolveckan där jag ska försöka gå på alla lektioner. För er som undrar så har det inte hänt på lite för länge.

- Finaste


Jag ska snart hoppa in i duschen, jag har sovit 12 timmar så jag känner mig inte speciellt fräsch. Lite senare ska jag nog in till stan en stund och träffa Lina och senare ska jag ta en promenad med Linus -på bilden-

- Lat

Jag sitter i skolan, har multimedia och säger att jag jobbar men tvingar istortsett julia att göra allt. Haha, jag är snäll alltså. 

- Utanför fönstret hör vi markens sånger


Kan det inte vara såhär lite till? Imorse föll vinterns första snö. USCH
två veckor kvar 
Jag var och pratade med min sjukgymnast idag, jag börjar bli riktigt nervös. Jag ska på möte med henne den 10/11 för att gå igenom allt. Jag var med Linus & Xisco och tittade runt nya-wannabee allum- frölunda torg. Inte speciellt roliga affärer än, allt har inte öppnat men det är iallafall mycket fräschare än den andra sunkiga 80-tals delen. Välkommen in i 2000-talet frölunda. Haha, nej men nu ska jag skriva ut lite papper och göra läxa (!!!!!!)

Peace


- Dizzy


- Häääst

Jag var i skolan, hela dagen och jag fixade ny tid för utveklingssamtal + lämnade tillbaka kameran!  åh, ja jag har en my little pony. Jag fick den när jag fyllde 16 av linn och sara :)

- Lite klagomål


Jag saknar sommaren, jag saknar värmen, jag saknar skåne, jag saknar småland, jag saknar stockholm, jag saknar att kunna gör vad jag vill, jag saknar solen och värmen, jag saknar speciella personer som bara sviker, jag saknar långa kvällar i sommarsverige, jag saknar kulturkalaset, jag saknar spanien, jag saknar orken jag hade, jag saknar lotta, jag saknar håkan på liseberg, jag saknar navid & gudarna på kungstorget, jag saknar en lite del av mig själv. Hösten gör mig ledsen, allt regn och allt grått. Skolan lockar inte alls, jag vill inte opereras längre, jag vill inte gå hos sjukgymnast. Jag ligger allra helst hemma under mitt täcke för att sova bort dagarna och ligga uppe och tänka hela nätterna. Jag vill få ut allt, men jag vill inte sitta och prata med någon medelålderstant en timma i veckan. jag vill inte gå i skolan längre, men det är istortsett omöjligt att få jobb. Jag tänker inte leva utan pengar så det är väl dags att börja ta sig till skolan. Men jag vill inte, jag vill inte alls. Samtidigt så vill jag inte lämna min klass. Ni är awesome, ändå så orkar jag inte ta mig dit. Det är för mycket, jag vet att jag klagar ganska mycket just nu. Men det är min blogg och jag måste bara skriva av mig lite. Lätta på trycket.
fy, jag ska nog göra thé och lägga mig i sängen igen.

- Andra november


usch, det är redan andra november. Jag ska åka till skolan om en stund och lämna tillbaka kameran och prata med rektorn(om han ens är där). Jag ska till sjukgymnasten idag, men jag får se om jag orkar elelr om jag tvingar med mig mamma ner till gymmet. jag orkar inte åka hela vägen dit även om det tar mav en kvart, haha så trött är jag idag!

RSS 2.0