FLYTTAR

Nu i dagarna firar vi 1 år så det känns dags att gå vidare.

Numera hittar ni mig här
Numera hittar ni mig här
Numera hittar ni mig här

Melwin



CHARMIG JÄKEL


[Lina]

heltonödighemsida


liarliarpantsonbackwards.


tja, är hos Linus och så. Redovisade bilder och så på fotografisk bild A förut och var arg för min filmlärare var sjuk, igen. fotoläraren tycker tydligen att jag är en jätteduktig fotograf men jag vet inte. det känns inte så svårt liksom.

feathers on my breath.


Även fast det inte är så ofta längre så fastnar jag faktiskt på bild ibland. Skärpan ligger lite fel men det får vara. Istället för att ligga hemma och sova på min lediga dag tog jag bussen till linn fast hon var sjuk. Vi gjorde inget direkt ansträngande, om man inte anser att rita är ansträngande men det kan väl diskuteras.

Och nej, bilden är inte sönderkörd i photoshop. gradient map, brightness/contrast och healing brush är det enda.

Inspiration #2




Lite måndagsinspiration och sommar bilder härifrån kan behövas.

Blandat från helgen


Anslöt mig till resten av familjen i Alingsås i torsdags. Såhär fint var det på baksidan

Det var ungefär som ett täcke med vitsippor i varanda liten skogsdunge

På lördagsmorgonen var sjön täckt av dimma, man såg knappt till andra sidan

Sen var det hundutställning i regnet. Här har vi Doris som var överallt. Alla hundbilder är svartvita (det gick inte riktigt att få ordning på färgen)
 
Och så har vi Robin(som kom på andra plats!) - världens energiknippe.

Nu är jag jättetrött, vi hann precis hem och äta innan och somnade. Fläderthé och sängen nu!
Hoppas ni haft en bra helg♥

från där jag ropar.


Hela familjen har packat ihop sig och åkt till Alingsås. De senaste dagarna har bestått av maginfluensa(det verkar inte riktigt vara mitt år). Nu ska jag ta mammas molnparaply och traska iväg till en sjuksköterska för att kolla varför jag är så himlans trött hela tiden, vitaminbrist eller något tror jag på.

Någonstans utanför varberg.



090510



älsklingarna♥
åkte iväg hela familjen för att titta på en camping (som var jävligt sunkig) vid vårat gammla land för att sedan dra vidare mot varberg och fika c:
Att fota djur är inte det lättaste, speciellt inte tjorven(den ljusa)! När man väl fårr in skärpan så ska hon springa iväg eller stirra rakt ner så man inte ser henne under all päls, haha. 

och visst var det så att nån annan har gjort det här förr



Det ösregnar ute, och jag som hade tänkt att ta med mig kameran ut. Nej, how i met your mother och hästpojken får det bli istället.

Kan jag gå med dig hem från bussen?




Ferris wheel?



Dom bygger ett hjul(vet inte vad jag ska kalla det? haha) på konstgräset vid operan. Själv förstår jag inte riktigt varför, vad finns det att titta på där? Nej, för mig räcker det med skansen kronan/lejonet och lisebergstornet som utsikt!

Magasin 11




Två av tre lektioner var inställda så vi tog spårvagnen till domkyrkan och traskade till Magasin 11 på Magasinsgatan för att fika och fixa fotouppgifter. Hela affären/caféet gick i 50-talsstil, första uteserveringen för året blev det även om solen ville gömma sig bakom molnen större delen av tiden. Jag och Julia fortsatte ner mot hamnen där vi stötte på vad jag tror är körsbärsblommor (men jag är inte säker) i park på någon av alla smågator. sen gick vi runt i hamnen i kanske tre timmar för min smarta vän skulle impulsgöra 3 uppgifter eftersom allt tydligen ska skickas till print imogon. Nu väntar nog en kopp thé i köket tror jag! 

jag tror faktiskt att det är vår.




så visslar fåglarna i träden


Min vän Linus kom hit igårkväll och vi fördrev tiden med en kortlek och serier från barndommen. Det hela slutade med att han stannade över natten, han var väldigt söt i min shockrosa tröja c:
Vi tog en promenad upp i den lilla skogsbiten som finns i kanten av betongen som en kräns till havet av radhus och villor. Jag har inte riktigt hängt med så jag blev glatt förvånad över gröns gräs, fågelkvitter och vitsippor.
Jag fortsätter knapra piller, hälla i mig thé och titta på film. Även om vi istortsett inte gjort nått annan än spelat kort så är jag helt slut.

RSS 2.0