- Ingen tid över

Just nu så hinner jag med varken kameran eller bloggen. Jag hinner knappt med skola och träningar. Så jag tar en paus tills efter att jag kommer hem från spanien, efter min systers student.

Så på fredag är det hejdå sverige och hej calella och åter igen hej sverige den 5:e Juni.

-

 

Åkte tidigt från skola med snygg tjej_92 för att köpa ischai och hälsa på pingvinerna i slottis. Det fanns även fula/läskiga svarta svanar.

Nu blev håret rätt iallafall, ska beställa klipptid tills onsdag :D


- Finaste Linn



Nu ska jag snart åka in till stan och träffa Linn :)  Idag blir det inga bilder då mamma och pappa har kameran med sig i husvagnen :)

- Alingsås






Jag har varit lite off några dagar, åkte till lygnared(?) med mamma och pappa onsdag-fredag. Jag har säkert tretusen bilder eller nått (med lite överdrift) att gå rensa och redigera. Men det görs när mamma och pappa kommer hem. (jag vet att linsen var smutsig på sista bilden)

- Nilson, skalbagge och Kajsa






- Wet flowers



- Min helg

Fick nya skor av mamma.

Var och tittade på aranäs open.






Sen var jag hos Rasmus på kvällen, det var mysigt. Han bor på landet, killingar<3
(Linus sniffar på mitt hår?)



Och jag vet att jag inte har uppdaterat på några dagar, jag har inte haft tid. Men idag kommer jag igång lite eftersom att jag har spytt och har feber så jag stanner hemma idag. Detdär sista var väl inte så särskilt intressant. haha

- IHHH

TVÅ VECKOR KVAR TILL CALELLA, SPANIEN!

- Delar av Göteborg


- Soluppgångar





Jag har aldrig tänkt på hur olika solnedgångar kan se ut. Lite knäppt faktiskt.

31/32 på svenska provet (Y)

- Saltholmen



Somnade med mobilen (aKa min alarmklocka) i handen igårkväll. Försov mig och vaknade typ när jag egentligen ska börja. Bra

- B&W







- NYTT IGEN



Ny blogg, igen. Med 'inriktning' på foto.

Tack cassandra för att du hjälpte mig med det sista. sen lämnade hon efter sig ett inlägg som jag inte fattar något av(?)


You just lost!


RSS 2.0