- Jag fastnade på bild



jag är sämst ja. För jag uppdaterade inget när jag var i stockholm. Men nu är jag hemma och är väldigt trött på allt. funderar på att lägga ner bloggen. haha igen, eller inte uppdatera så ofta kanske. Får se hur jag gör.
imorgon ska jag sova hos Linn, det kommer bli mys! :*

- NU, helst


(
http://farm1.static.flickr.com/102/313031191_44deeed29d.jpg)


halv fyra går tåget från Göteborg till Stockholm. Jag är tillbaka på torsdag.

Peace

- Mobilbilder är grejen

Ja, tuffa_tjejer_92 på biopalatsets toalett.
På måndag åker jag igen, stockholm denhär gången. Får se hur det blir med bloggen. Jag har med mig kompaktkameran, mamma är för rädd om den andra. haha.
Det blev ju inget vettigt men ja,PUSS


- Thorn


- Fina cambilder

Men vad gör man inte när kameran är kvar i skåne? Man sätter sig och känner sig dum framför webcameran! Eh, ja haha. Jag fick ju för mig att jag skulle sminka mig och platta håret igår. Men det gick väl sådär så jag satte upp det endå. Ja, jag är väldigt bra och jag har köpt (eller tekniskt sett lina har köpt till mig, PUSS) glasögon utan styrka<3
På måndag bär det av ut i sverige igen, huvudstaden Stockholm för att träffa söta människor. Sen ska jag nog vara hemma, det är jobbigt att resa så mycket även om det är kul. Men nu ska jag nog hoppa in i duschen, cya! :*


 


-

Usch! Jag hinner knappt med bloggen, det händer mycket nu.
Fredag-söndag: Hundvakt
Måndag: Töreboda, sen möta L i stan
Tisdag: Träffa L & A i stan, kanske F med.
Onsdag: Träffa L (nr 2) i stan, tjejen har varit i europa och tågluffat i evigheter!
Torsdag: Hundvakt, kanske träffa H

Jag har ganska mycket planerat. Och mamma & pappa har med sig kameran i skåne så jag har lite bildbrist men jag ska lösa det!


- Tång och vita converse

Jag kommer nog aldrig flytta ifrån havet. Okej jag tycker inte om att bada i haver pga min extrema rädsla för brännmaneter men lukten av hav gör att jag känner mig hemma. Det är spännande, så stort. Nej, havet ska man bo vid. och det är som dom säger faktiskt, västkusten=bästkusten!




- Lila







Andra stoppet på resan var den minimaliska staden tingsryd-småland där jag inte ens orkade plocka fram kameran. Sista stoppet blev Lomma-skåne.

väldigt va lila det blev helt plötsligt.

- Björnåsen







stopp nr 1 : Björnåsen, smålands skogar.

- Hejdå Göteborg



Tidigt imorgon så åker jag iväg med familj och husvagn ut i skogen ett par dagar. Jag är tillbaka tidigast på söndag, först ska vi till småland -mitt ute i ingenting- och där finns ingen EL så ingen dator eller mobil då. Sen drar vi nog vidare ner mot skåne för att träffa släkten lite.
Och nej, det ska inte bli särskilt skönt.

- Det går bra nu (?)



En inte så tuff tjej roffa åt sig ett par glasögon utan glas.
Jo, turen ligger på min sida med. på ca fyra dagar så har jag lyckats att göra sönder min kamera och min mobil, jag har även lyckats att säga upp kontakten med en av dem jag har känt längst. Kanske inte föralltid, men några månader iallafall.

Jag känner att det går bra för mig.

- Fleurs pourpres


- Torkställning


- Coludy day



Fina fredagskvällar, champange, ett glas vin som låg och gömde sig i en låda under sängen, promenad med fina människor, besök av fin människa, telefonsamtal med fina människor. Trots allt dethär så tär ensamheten på mig, joakim berg på repeat. Min kväll blev genast mycket bättre.

- Avslutning med handbollslaget








Avslutning med laget idag. Brännboll och grillning i skatås, riktigt kul!


- Hazelnut brownie


Stannade till på espresso house mitt i shoppnigen och höjde blodsockret lite. Nej, deras brownie är inget jag rekomenderar. Annars så gillar jag det mesta dom har, det är så bra när man är där många och alla köper vars sin grej och så smakar alla på alla! På så sätt har jag nog smakat på det mesta :)

RSS 2.0